Lisa Friberg

Psykologi (PsM), psykoterapeutti (kogn. YET), kouluttajakoulutuksessa
Kielet: suomi, svenska, English
Puh. 044 9828589
lisa.friberg@resolvo.fi
Vain uusia työnohjausasiakkaita

Lisätietoja

Olen psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Minulla on pitkä kokemus erilaisten mieliala- ja ahdistus- ja persoonallisuusongelmien hoitamisesta julkisen terveydenhuollon, työterveyshuollon ja psykiatrian piirissä. Minulla on lisäkoulutusta muun muassa epävakaan persoonallisuuden ja tunnesäätelyn vaikeuksien ymmärtämisessä ja hoidossa. Erityisesti olen syventynyt siihen, kuinka varhaisissa ihmissuhteissa koetut traumaattiset ja turvattomat tilanteet voivat vaikuttaa myöhemmin elämässä niin tunne-elämään, itsetuntoon, oman kehon kokemiseen kuin ihmissuhteisiin.

Äitiyden ja vanhemmuuden kokemukset ja haasteet ovat olleet kiinnostuksen kohteita läpi työurani. Olen perehtynyt niihin neuvolapsykologina, perheneuvolassa ja psykiatrisessa äiti-vauva-työssä. Varhaisesta vuorovaikutuksesta, vanhemman reflektio- eli mentalisaatiokyvystä ja imetyksestä minulla on lisäkoulutusta. Monivuotisessa kehittämishankkeessa pääsin syventymään traumatisoitumisen vaikutuksiin vanhempana toimimiseen ja olin tuottamassa hoitomalleja traumatietoiseen vanhempien tukemiseen.

Teen sekä Kelan kuntoutuspykoterapiaa että Helsingin kaupungin ja HUS-palveluseteliterapioita. Tällä hetkellä on mahdollisuus vain yksittäisiin tai enintään kolmen kerran psykologin tai psykoterapeutin konsultaatiokäynteihin tai kriisikeskusteluihin sekä työnohjauksiin.